Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth reproduktory
- Mám již několik bt bedýnek Sony , ani jedna nikdy nezklamala, tuto jsem pořídil hlavně ze zvědavosti , protože se mi velmi líbila. A je to opravdu pecka , hraje neuvěřitelně , beru ji na fotbalové hřiště a je to jak na festivalu
- Nádherně čistě i na max. hlasitost , basy jsou úžasné. Na doma to moc není , to sousedi nepochopí
- Vzhledově nemá chybu a při postavení na stojato se zapnutým osvětlením je to opravdu designová třešnička
- Opravdu povedená věcička a v bytě dost nebezpečná
- dobrý zvuk
- voděodolnost
- možnost propojení několika reproduktorů na jeden zdroj zvuku
- hodně dlouhá výdrž na akumulátor
- lze využít i jako powerbanku
- praktická poutka na popruh a možnost nošení
- LEDky které vytváří pěkné světelné efekty
Pokud pořádáte na zahradě grilovačku, nebo garden party, tak se bez toho to muzikanta neobejdete. A ta možnost, že jich postavíte několik na zahradu a budou fungovat i jako ovětlení je fakt hodně lákavá.
- přenosný, bezdrátový reproduktor s famozním přednesem
- skvělý zvuk se zvýrazněnými basy
- možnost propojení až 99 reproduktorů podřízených jednomu mastru.
- dlouhá výdrž po nabití
- LED světelné efekty
- voděodolnost, nevadí mu déšť ani vlhké prostředí
Pokud hledáte reproduktor, který dodá každé party ten správný zvuk, a zároveň se nemusíte bát, že by nevydržel outdoor podmínky, Sencor RESONEX je jasná volba. Ať už se chystáte na grilovačku, beach party nebo jen relax na zahradě s přáteli, tenhle reprák vás nezklame. Kvalitní zvuk, odolnost a parádní design – prostě topka!
- Skvělý, zvuk s výraznými basy a zřetelnými výškami.
- Třípásmová reprosoustava ( 5 reproduktorů)
- Dlouhá výdrž na vestavěný akumulátor
- Možnost hrát muziku přes blue tooth, z USB a AUX 3,5mm
- LED osvětlení se světelnými efekty- lze vypnout
- voděodolnost
Jsem trochu audiofil, takže pro mě byla kvalita zvuku na prvním místě. A musím říct, že RESONEX MEGA mě fakt dostal. Zvuk je čistý, hutný a basy jsou prostě parádní! Tohle je přesně ten typ reproduktoru, co tě vtáhne přímo na taneční parket, i když jsi uprostřed přírody. Disko tracky zní naprosto skvěle, s krásně vykreslenými basovými linkami, a díky vysoké hlasitosti dokáže roztančit celou partu.
očekávatelná kvalita reprodukce v dané třídě
- Milé i když sleva místo dárku by byla milejší
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Splnil očekávání na 100%
Šikovný na cestování, na práci, do auta,
velká výdrž baterie, jednoduché připojení, čistý zvuk.
Hezký, plný zvuk.
- Na to jak je malý hraje jak ďas
- Roztomilý a malý design
- Má praktické poutko, kterým ho připínám na batoh nebo kabelku
- Hned se mi připojí na mobil po zapnutí
- Kolegové mi ho závidí :D
Tohle je od teď můj miláček. Nedám na něj dopustit a beru ho všude sebou. Ukázalo jsem ho kolegům v práci a sami říkali, že něco tak máleho ještě neviděli tak moc basovat.
- Vkusný design s praktický poutkem
- Velikost a výkon tak akorát pro mé potřeby
- Všesměrový zvuk, který hraje do všech stran
- Na plnou hlasitost hraje méně než uváděných 24 hodin
Viděl jsem ho ve videu na youtube od Richarda Streita a to mě přesvědčilo. Z obrázku bych si ho asi nekoupil.
Super zvuk za tuhle cenu
- Funguje dle očekávání
- kvalita audia, řekl bych že od JBL se očekává že bude aspoň dobrá
- bez basového reflektoru se mi zdá že je mluvené slovo srozumitelnějsí narozdíl od JBL Essential / JBL Flip 6
- DAB a FM rádio
- možnost uložení 5 FM stanicí a 5 DAB stanicí
- možnost použít jako AUX nebo Bluetooth reproduktor
- nemá basový reflektor, takže basy jsou slabší.
- horší display ale zdál se mi dostačující.
Koupeno jako dárek mámě, která měla staré rádio a chtěla bluetooth reproduktor.
Toto je ideální kombinace obojeho dohromady.
Jsem příjemně překvapený rádiem DAB které hrálo dobře I za povodnového deště.
Cokoliv od JBL můžu jen doporučit.
- Hraje výborně a dá se propojit s iPhone 11
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi bezdrátového reproduktoru RAZE Zeus a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- Marsshall
Trošku jsem si musel pohrát se zvukem, oproti Woburn II. Ale již super. V apce pro Woburn III schází equalizer.
- Skvělý, hutný zvuk s výraznými basy.
- Voděodolný, ideální na outdoor akce, nebo na grilovačku.
- Dlouhá výdrž po nabití.
- Možnost propojení až 99 reproduktorů na jeden zdroj zvuku
- Třípásmová reprosoustava.
- Několik možných vstupů zvuku - BT, aux 3,5, USB
- Efektní LED osvětlení.
Jako někdo, kdo miluje kvalitní zvuk a retro disko beaty, jsem hledal něco, co bude nejen skvěle znít, ale taky vydrží intenzivní outdoorové akce. A přesně to jsem našel u Sencor RESONEX MEGA! Tento reproduktor je jako stvořený pro party, ať už ji děláte v parku, na pláži, nebo na zahradě – navíc se nemusíte bát, že by mu ublížil nějaký ten deštík. Zvuk je čistý, hutný a basy jsou prostě parádní! Tohle je přesně ten typ reproduktoru, co tě vtáhne přímo na taneční parket, i když jsi uprostřed přírody. Disko tracky zní naprosto skvěle, s krásně vykreslenými basovými linkami, a díky vysoké hlasitosti dokáže roztančit celou partu.
perfektní kvalita
- Rozhodně stojí za to. Hraje super.
Super cena /výkon
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »