Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth reproduktory
V celku spokojenost
Dcera je spokojená.
- waterproof
- lightweight
- nice color
- good sound
- fakt pořádně hraje, ať už na party nebo doma
- můžu ho klidně vzít k bazénu protože je voděodolný
- výdrž až 10 hod – dlouhé hraní bez starostí
- LED osvětlení který přidá atmosféru, když hraje hudba
S reproduktorem Sencor Resonex Maxi jsem fakt spokojený. Perfektně ozvučí celý prostor a díky voděodolnosti se o něj nemusím furt bát u bazénu nebo na párty. Výdrž baterie je super – celou noc vydrží hrát, a když náhodou dojde baterka v mobilu, jednoduše ho dobiješ přes powerbanku vestavěnou do repráku. LED osvětlení přidává styl a užívám si basový efekt s tlačítkem BASS BOOST. Navíc za tuhle cenu dostaneš fakt skvělý výkon.
- Kvalitní zvuk
- Dobrá hlasitost
- Dobré připojení a párovatelnost
- Výdrž baterie
- 2 módy pro poslech (3D mode a bass)
- Voděodolnost
- Menší citlivost hlasitosti, ale to je jen subjektivní názor.
Nejlepší reprák v poměru cena kvalita. Hraje opravdu nahlas, dobře a zvuk se mi zdá kvalitní. Má dva přepínatelné módy (3D zvuk a basy) Má velmi dobré rozměry. Hodně líbivý design (především otáčecí kolečko pro ovládání hlasitosti.) Za tuto cenu je skvělý. Může se porovnávat kvalitou s reproduktorem JBL, ale cenou je úplně někde jinde. Výdrž baterie je adekvátní. Za mě rozhodně doporučuji. Možná by mohla být lepší citlivost na nastavení hlasitosti, jinými slovy, jinými slovy je zde velký skok mez tím, když je málo nahlas nebo naopak když je moc hlasitý, ale to je za mě vše.
Reakce značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojen.
Přejeme pěkný den.
Tým LAMAX
- Kvalita zvuku
- Kvalita materiálu reproduktoru
- Špatné připojení ať už přes bluetooth nebo přes jack
- Nízká hlasitost
- Špatné provedení
Tento reprák se z mé zkušenosti opravdu nepovedl. Velmi nespolehlivě šel spárovat s PC/telefonem. Když jsem poslouchal film nebo podcast nebo něco podobného a nejednalo se o písničku, tak se sám vypínal. Když už se spároval, poslouchal jsem písničky, tak hrál podobně nahlas jako můj 6 let starý ntb. Ve finále byl nejhlasitější pouze, když se pároval, když se mu to podařilo. Ale ano byl koupený v akci od Albertu, což mi vlastně poskytlo to nejlepší, co mohlo. Zkusil jsem ho a došel jsem ho reklamovat. Koupil jsem si jiný - Lamax Sounder 2 a je to opravdu naprosto skvělý reprák. Takže tady je positivum především cena, pokud je v akci, nic víc mě nenapadá.
Reakce značky Niceboy
Mrzí nás, že reproduktor Niceboy Raze Origin 5 nenaplnil vaše očekávání a tedy ho nedoporučujete. Děkujeme za recenzi. Pěkný den. Niceboy
- Slušný zvuk
- Pomněrně silné basy
- Přívětivá cena
- Mikrofon má docela dobrý zvuk
- Od 100W jsem čekal trochu víc ale vjetší prostory ozvučí dostatečně
- Při vyšších hlasitostech výšky chrastí
Tento reproduktor jsem si vybral kvůli kombinaci nízké ceny za nadprůmněrný výkon v malém provedení s příjemným designem a funkcí na zesílení bas. Reproduk má lehce zvírazněné basy i v základu ale mám rád když to duní. Třešničkou na dortu je lehké podsvícení s velkou baterkou, kterou velmi cením.
Reakce značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná.
Přejeme pěkný den.
- PĚKNÝ, LEVNÝ, RÁDIO
- mohlo být i rádio
Reakce obchodu elektroshock.cz
Vážený zákazníku,
velmi děkujeme za Vaši recenzi produktu, který jste zakoupil u nás. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná.
Jako Premium Reseller se zaměřujeme na kvalitní produkty a vynikající zákaznický servis. Jsme také velmi hrdí, že podporujete český e-shop a tím i domácí trh.
Tým ELEKTROSHOCK.CZ
- Výborný bluetooth reproduktor.
- Na to jak je malý hraje výborně
- Vzhledem k velikosti super basy
- Připojení přes WiFi super vlastnost
- App má spoustu funkcí
Osobně doporučuji. Pokud máš doma další repro od SONOS nebo IKEA SYMFONISK tak je lze přidat všechny do jedné domácnosti.
- skvělá reprodukce s mohutnými basy
- třípásmová reprosoustava
- možnost připojení až 99 reproduktorů Resonex na jeden master reproduktor
- voděodolnost
- LED světelné efekty
Tahle reprobedna mi fakt nadchnula, muzika zní skvěle, je to ideální zařízení pro každého kdo rád poslouchá dobrou muziku. Ozvučit se s tím dá velký prostor, zahradní párty, nebo třeba dílna. Když po zahradě rozmístíte několik těhle reproduktorů, tak že hrají z jednoho zdroje a mají jedno ovládání tak s tím vytvoříte fakt skvělou atmosféru, kromě toho, že to dobře hraje, tak to ještě osvětlí prostor a nic se jim nestane, když je necháte na dešti, jsou voděodolné.
- Super basy
- poměr cena/kvalita
- Výdrž baterie
Reprák funguje skvěle, za ty peníze super kup. Krásný čistý zvuk, mohu jen doporučit.
- Snadné ovládání
- Vše potřebné v balení (kabely na nabíjení, propojení mikrofonu, popruh)
- Slušný zvuk
Byl to dárek pro dítě na prvním stupni ZŠ, takže nadšení veliké (umí to hrát dost nahlas, pěkně to svítí a bliká), nic negativního jsme zatím nenašli. Patří mezi větší BT repro, takže vyloženě "do kapsy" to není, běžný dětský pokoj ozvučí i s přilehlými místnostmi dostatečně:-)
JBL produkty používám mnoho let, proto doporučuji.
Kvalitní reprodukror s dobrým zvukem. Zasloužil by si ale kvaltnejší aplikaci na ovládábí. Proto o jednu hvězdičku méně
- Pecka zvuk, dobrý basy
- Voděodolnost
- Dlouho vydrží nabitej
- LED barevný osvětlení
Tenhle reproduktor je fakt bomba! Koupil jsem ho hlavně kvůli výkonu a hlasitosti a nezklamal mě. Hraje fakt hlasitě, má skvělý basy a perfektní je ta možnost propojit víc zařízení, což je vždycky super na nějaký párty. Voděodolnost taky dobrá. A ta výdrž baterky – až 28 hodin? To je úplná paráda, nemusím všude tahat nabíječku. Super cena za takovej dobrej reprák.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »