Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth reproduktory
- výkon
Potřebovali jsme pro naše děti reprosduktory, protože se už nechtěli dělit o jeden. Mají pohádky na noc ze spotify a spojení dvou reproduktorů na jeden telefon idál. Za mne spokojenost. Nicméně návod byl napsaný poněkud nešťastně, takže jsem musel trošku přemýšlet nad tím jak to spojit. S reproduktorem ale maximální spokojenost.
- Design
- Zvuk při vyšší hlasitosti
- Výdrž
- Nejde ztlumit na nižší hlasitost
Skvělý design, slušný výkon, na menší garden párty bohatě stačí. Pokud někdo uvažuje o přehrávání do ouška relaxační hudbu tak mně nejde ztlumit. I nejmenší hlasitost je hodně hlasitá.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi bezdrátového reproduktoru RAZE Zeus a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- Hrá presne podľa popisu. Všetko OK
- je to dárek,takže nevím
- Lehký reproduktor
- Silné basy
- Powerbanka
- Equaliser
Zvuk slabší průměr
- Skvělý zvuk a moznost nastaveni basu a vysek pomoci ovladacu na reproduktoru
- Wifi
- Hlasoví asistent a integrace do google home
- Vzhled
- Zpracovani
- Jednoducha instalace pomoci aplikace JBL One
- Moznost prenaseni diky vestavene baterii
- Aplikace JBL One by mohla byt lepsi
- USB - C nefunguje jako vstup pro powerbanku
Kupoval jsem jako "náhradu" Google Nest mini. Zvuk několikanásobně lepší (podle očekávání). S google home, google asistentem a youtube music funguje tak jak jsem si predstavoval. Velikost tak akorat do mensiho pokoje. Hlasitost více než dostatečná. Celkově jsem spokojený a produkt doporučuji.
- za ty peníze dobrá služba
- kompaktní provedení
- možnost spárování dalšího kusu do stereo přenosu
- nízká cena
- zvuk střední kvality
- slabé indikační diody
- nedostatečný přiložený návod - nutno hledat na netu
- dlouhá doba nabíjení
- Rychlé oživení, vybylíte, zapojíte do sítě a hrajete
- krásný zvuk
- poměr cena / kvalita
- pěkný vzhled
- mikrofon vypadá, za tu cenu celého výrobku, kvalitně
- rozměry
- výdrž baterie
- neudělá úplně velký randál
- dlouhé nabíjení baterie
Celkově jsem spokojený. Splnil celkem to, co jsem očekával v této cenové kategorii. Píšu, že neudělá takový randál - ale je to samozřejmě dáno výkonem repráku, a ten je daný v popisu. Baterie mi po plném dobití vydržela pouze 4-5 hod při hlasitosti cca 30%. Je to ale možná způsobeno podmínkama okolního prostředí, kdy bylo venku kolem 12°C.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení party reproduktoru Niceboy PARTY Boom 80W. Pěkný den, Niceboy
- Rozumná váha
- pěkně hraje
- rychlé spárování
Na poslech hudby na kole přes BT na mobilu ideální.
Za tu cenu múžu jen doporučit.
- ovládá se dobře , spárování s tel. v pohodě , hraje na to, jak je malý perfektně , výdrž
nevím
Hraje pěkně. Po propojení 2 ks stereo.
- Čistý zvuk se silnými basy
- Dlouhá vydrž baterie
- Powerbanka
Tento kousek mne z mé Rixon objednávky překvapil nejvíce. Hraje opravdu dobře, za ty peníze rozhodně hodně zábavy.
- Ozvučí i menší party
- Lehký
- Dlouhá vydrž baterie
- Lehký reproduktor na cesty
- Rychle se nabije na 100%
Pro mé potřeby ideální audio parťák. Doporučuji.
- S JBL malou bednickou vždy spokojenost
- Dobra cena
- Super zvuk za ty peníze
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »