Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth reproduktory
Není asi co více dodávat k produktům JBL, ale ve zkratce super produkt.
- Super cena a zvuk
- Malý, zvuk přitom dostatečně kvalitní. Asi celkem nízká cena. Do dílny akorát.
- Osvědčená kvalita značky JBL
- Malý, skladný, vodotěsný, dlouhá vydrž baterie
- Na 5W slušný zvuk
- Mohlo by tam být více pozic pro uložení stanic
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
- Vzhled a LED podsvícení
- Ergonomie
- Madlo a popruh
- Výdrž baterie
- Basový projev by mohl být o něco lepší ale je dostačující
Tento reproduktor zaujal možností použít jej i jako powerbanku, vzhledem k dnešním výdržím v mobilních telefonech skvělá věc. Reproduktor má velice dlouhou výdrž okolo 15h 'na 50% výkonu což ve většině případů stačí. Velmi mě překvapil i kvalitní mohutný zvuk a dobré basové tóny. V noci oceníte možnost led podsvícení v různých režimech. A nakonec pro "zpěváky" je skvělé, že výrobce zabalil do balení mikrofon na karaoke. Karaoke party může začít!!
Super zvuk na to, je je malý, upřímně jsem takovou kvalitu u tohoto produktu nečekala, takže příjemné překvapení
dobré
- Kvalitní hutný zvuk
- Výdrž baterie
- Aplikace JBL s ekvalizerem, stavem baterie v %
- Led dioda (pruh) indikující aktuální stav baterie
- Kompaktní velikost
- Voděodolnost
- Pogumovaní na spodní straně
- Vyssi cena v některých shopech, ale za cenu lehce pres 3000 kc uplný TOP.
Na svoji velikost (relativně malý a snadno přenosný / váha cca 1kg /) ma příjemný a hutný zvuk, až me to samotného překvapilo. Možná lehce přebasovaný, ale to je podle vkusu. V aplikaci JBL je ekvalizer si každý může nastavit podle sebe.
Vydrz baterie odhadem odpovídá tem uvedeným 20h. Uvítal bych možnost vložení paměťové karty, ale je to blutooth reprák a svoji roli plni na 1. Poměr cena/ výkon asi lepší neseženete ( i podle recenzi na YT apod). Kupoval jsem za cenu okolo 3200 kc. Nemůžu jinak, než doporučit.
- krásný zvuk
- možnosti nastavení basů
- JBL
- Na to jak je malý mne hodně překvapil tím jak hlasitě hraje.
- Výdrž baterie postačí i na víkendové kempování.
- Příslušenství u lamaxu vždycky potěší a poutko s karabinou je fajn maličkost co potěší.
- V téhle cenovce bezkonkurenční produkt a časem koupím určitě další řadu.
- Pouštím si ho i v práci v hlasitém prostředí a je slyšet skvěle.
- Nic mi nechybí
V cenové hladině podle mě bezkonkurenční repráček. Malá velikost a super výkon a výdrž.
Kvalitní výrobek, spolehlivý
splňuje všechny mé požadavky
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.CZ
- Zeus vypadá stejně jako na obrázku (hezky)
- Na poslouchání doma nebo venku vyhovující reproduktor
- Cena proti konkurenčním reproduktorům
- Asi žádné
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi bezdrátového reproduktoru RAZE Zeus a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- výkonný
- s karabinou
- bliká
nemá
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi bezdrátového reproduktoru Niceboy Raze Origin 5 a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- Za málo peněz, mnoho muziky. Dceři (11 let) udělal ohromnou radost.
- Malý
- Výkonný
nemá
- Super produkt
- Koupila bych znovu
- Mohu ho vzít všude
- Doporučuji
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi bezdrátového reproduktoru Niceboy RAZE Supersonic a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- Něco to hraje.
- Vypadá celkem dobře
Za ty peníze (100 Kč ) si myslím že to na tokové domácí žvýkání stačí. Samozřejmě se to nedá srovnávat s dražšími značkami.
- Zvuk
- mikrofon
- provedení
- popruh na přenášení
- různé možnosti připojení
- výdrž baterie
- váha
- velikost - držadlo - na cesty větší
S reproduktorem jsem velmi spokojená, oceňuji skvělý zvuk. Dále pak několik různých možností připojení. Provedení reproduktoru je velmi kvalitní, skvělý je i přidaný mikrofon. K přenášení reproduktopru je v balení přidán kvalitní popruh, díky němuž je přenášení jednoduché. Jediná nevýhodu je, pokud si chcete sbalit reproduktr do kufru, prořože je díky madlu o něco větší a i těžší.
Reakce značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovala.
Tým LAMAX
- Pěkný zvuk
- Dobre basy, kvalita zvuku a prio
- Dobré basy, kvalita zvuku i Bluetooth připojení
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi reproduktoru Niceboy RAZE 3 Titan. Přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy