Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth reproduktory
- Skvělý reprák. Hraje velmi kvalitně a hlasitě.
Super zvuk, v páru neuvěřitelný zážitek. Vřele doporučuji.
- pěkně hraje
- skladný
- roztomilý :)
- přítelkyně měla z něho velkou radost
- ok
Hraje
- Karaoke s možností nahrávání
- Vícebarevné LED osvícení reproduktoru
- Vestavěná dobíjecí baterie
- Cena -- skvělá dárek
Kupoval jsem dětem jako dárek na hrání. Koupě nelituji -- jen to vyřvává každý den. Musím říct, že se můžou zapojit i dospělí. Zábavu to rozhodně zajistí. Všechno funguje bez problému. Zvuk a kvalita nahrávání, vše ok.
Skvělý reproduktor ,doporučuji
JBL Xtreme 4
Přidáno: 26. srpna 2024
(naposledy upraveno 26. srpna 2024)
Zakoupeno v Digital24.cz
Charge 5 je výkonější jak Xtreme 4 je to dráhy za ty prachy a to říkám z vlastní zkušenosti mám doma obojí
- Cena a velikost
Dcera je spokojená! Za tu cenu je to velký i docela hezký reprák a snadno se propojuje s telefonem.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi bezdrátového reproduktoru RAZE Zeus a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
Vše naprosto OK a funguje výborně. Má dobré basy a bez problémů, intuitivně se připojí k jakémukoliv BT !!!
- Kvalitní zvuk
- Dlouhá výdrž
- Krásně přenosný
Krásný design, příjemná velikost, velký výkon.
- vydrz baterie 15 hod-cha cha
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi reproduktoru Niceboy RAZE 3 Titan. Přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- slušný zvuk
- použitelné i na tišší poslech
- u videa v pořádku synchronizace obrazu a zvuku, dobře srozumitelné dialogy
- při zapnutí nepříjemný hlasitý zvuk, který nelze nijak regulovat
- reproduktor byl po vybalení nepříjemně cítit, jako by byl z laciného plastu, po několika dnech je to lepší
Protože jsem s reproduktorem v zásadě spokojen, objednal jsem si u CZC.cz do rodiny druhý stejný. Přišel opět v pořádku v neporušené originální krabici. Po vybalení jsem
zjistil, že není sněhobílý, jako první kus, ale nažloutlý se žlutobílými mapami na bocích. Škoda, že zde nejde vložit fotografie. Jinak je v pořádku, funkčně se kusy nijak neliší. Vzhledem k současné výprodejové ceně nemá smysl ho reklamovat nebo vracet. Ale pokud chce Philips zůstat značkou, měl by si takové věci hlídat.
- krásný zvuk
Děkujeme za recenzi reproduktoru Niceboy RAZE Radion 4. Pěkný den, Niceboy
Používám ho osmý den a jsem spokojená. Kvalita zvuku je myslím dost dobrá, na tak malý reproduktor. Můžu ho přenášet libovolně po bytě, je to bezva a výdrž baterie, taky paráda.
- Vzhled,funkce,cena.
- jednoduché